Arsenalin puolalainen ykkösvahti Wojciech Szczesny pelaa psykologista peliä ennen seuran tiistai-illan Mestarien liigan pudotuspelien ottelua Bayern Müncheniä vastaan ja ihmettelee, kuinka saksalaisseura on nostettu niin selväksi ennakkosuosikiksi ottelupariin.

Toki Bayern on jyrännyt kotimaan sarjassa ylivoimaisesti ja Arsenal on kompuroinut omassa maassaan, mutta kovalla itseluottamuksella varustettu 22-vuotias maalivahti on voimasuhteista eri mieltä kuin monet muut.

– Miksi Bayern olisi suosikki? En tiedä enkä löisi siitä vetoa. Ainoa joukkue minkä halusin välttää oli Barcelona. Kaikki muut kelpasivat. Barcelona on maailman paras joukkue ja heidän voittamiseensa on vain pienet mahdollisuudet, Szczesny ennakoi ottelua Evening Standardille.

– He ovat lentäneet Bundesliigassa ja heillä on fantastisia yksilöitä. He ovat vahvoja, mutta en pelkää heitä. Tästä tulee jännittävää.

Otteluparin avausosa vihelletään käyntiin Lontoossa alkaa klo 21.45. YLE TV2 televisioi kamppailuna suorana lähetyksenä.