Eilen keskiviikkona käyty Mestarien liigan ottelu Galatasaray-Schalke on poikimassa protestin. Ottelu päättyi tasatulokseen 1-1 (katso kuvakoosteemme).

Saksalaisseura aikoo Bild-lehden tietojen mukaan tutkituttaa, oliko Galatasaray-kärki Didier Drogba kamppailussa edustuskelpoinen vai ei. Mikäli Schalken protesti menee läpi, tuomitaan se ottelun voittajaksi lukemin 3-0, jolloin tie jatkoon ennen kotimatsia silottuu huomattavasti.

Turkkilaisseura hankki Drogban riveihinsä tammikuussa Fifan määräaikaisen peliluvan turvin. Norsunluurannikon maajoukkuetykki edusti syksyn kiinalaisseura Shanghai Shenhuaa, jonka kanssa hyökkääjä oli allekirjoittanut yhteensä 18 kuukautta kestävän sopimuksen.

Drogba purki kontrahdin ja siirtyi Turkkiin vedoten maksamattomiin palkkoihin. Kiinalaisseura on nyt kuitenkin ilmoittanut, että sillä on todisteita kärkimiehen sopimusrikkomuksen puolesta. Kiinalaisten tulkinnan mukaan Galatasaray on näin ollen toiminut Fifan sääntöjen vastaisesti palkatessaan Drogban riveihinsä.

Schalken riveissä Huuhkaja-kärki Teemu Pukki sai eilen vartin verran peliaikaa ottelun lopussa.