HJK päätti viikkonsa lauantaina 2-2-tasapeliin Djurgårdenia vastaan. Joukkue johti jo välillä 2-1-lukemin, un ilman sopimusta vielä oleva Tapio Heikkilä sekä Mikael Forssell onnistuivat maalinteossa muutaman minuutin välein avauspuolikkaan lopulla, mutta ruotsalaisseura tasoitti toisella puoliajalla.

HJK:n Erfan Zenelin voittomaali oli millien päässä – vapaapotku kilpistyi tolppaan viimeisellä varsinaisen peliajan minuutilla. HJK-luotsi Sixten Boström oli tyytyväinen esitykseen, mutta harmitteli voiton karkaamista.

– Pelasimme hyvin, olen tyytyväinen joukkueen esitykseen, mutta hieman jäi hampaankoloon: Meillä oli erinomainen mahdollisuus iskeä lopussa kolmas maali. Tasapelitulos on ihan ok, mutta tilanteisiin nähden myös pienoinen pettymys. Peli sinänsä oli meiltä hyvä, Boström pohti HJK:n verkkosivuilla.

– On syytä muistaa, että Djurgårdenilla alkaa kausi jo maaliskuussa, kun meidän pelimme pitäisi olla valmista viimeistään huhtikuussa. Siinä mielessä Djurgårdenin menon pitäisikin olla hieman meitä edellä. Peli oli kaikin puolin hyvä mittari meille, näimme missä asioissa kansainvälisissä peleissä on vielä syytä parantaa.

HJK pelasi keskiviikkona toisen kovatasoisen kansainvälisen ottelun norjalaista Hönefoss BK:ta vastaan. Helsinkiläiset hävisivät 2-3-lukemin, mutta lukuun ottamatta ensimmäistä kymppia, jonka jälkeen HJK oli jo 0-2-tappiolla, joukkue pelasi hyvän ottelun.

HJK:n seuraava ottelu on reilun viikon päästä 27. helmikuuta pelattava Liigacupin ottelu IFK Mariehamnia vastaan Talissa.