Borussia Dortmundin kaksi kertaa peräkkäin Bundesliigan mestariksi luotsannut Jürgen Klopp on vakuuttanut pysyvänsä saksalaisseurassa sopimuskautensa loppuun asti. Brittilehdistön mukaan mm. Chelsea olisi miehestä kiinnostunut, mutta saksalaisluotsi ei hetkauta asialle korviaan. Miestä on spekuloitu myös Real Madridin päävalmentajan pallille, mikäli Jose Mourinho ei jatka.

– Sopimukseni on voimassa vuoteen 2016 ja olen sanonut parikymmentä kertaa, että aion viettää täällä sopimukseni loppuun saakka. Monet luulevat, että sanon niin vain siihen asti, kunnes Real Madrid tai Chelsea kiinnostuu, mutta siitä ei ole kysymys. Valitettavasti en voi vaikuttaa nimelläni spekulointiin, 45-vuotias Klopp kertoi London Evening Standard -lehdelle.

– Valmensin seitsemän vuotta Mainzia ennen siirtymistäni Dortmundiin. Jokainen vuosi olisin voinut lähteä ulkomaille, mutta jäin seuraan koska minulla oli sopimus. Nautin olostani Dortmundissa. Se on loistava seura, loistavassa kaupungissa.

Tällä hetkellä sarjansa kakkosena olevan Dortmundin kolmas perättäinen Saksan mestaruus jäänee haaveksi. Bayern München on repinyt jo 15 pisteen eron joukkueiden välille. Dortmund taistelee pokaaleista yhä Mestarien liigan pudotuspeleissä ja Saksan cupissa.

Se onkin tulessa Mestarien liigassa keskiviikkona vieraissa Shakhtar Donetskia vastaan. Paluuottelu pelataan maaliskuun ensimmäisellä viikolla.