Jaron sairastuvalla on pahasti ruuhkaa, kun pietarsaarelaiset kohtaavat OPS:n harjoitusottelussa tänään lauantaina. Tämä saattaa pakottaa valmentaja Alexei Eremenkon poikkeuksellisiin ratkaisuihin.

Seuran verkkosivujen mukaan lauantaina sivussa jalkavammojen vuoksi ovat Johan Brunell, Jari Sara, Jonas Emet ja Antti Palohuhta. Jori Kujala on sen sijaan ollut flunssassa ja Simon Skrabb on potenut selkäänsä. Mattias Wargh kuntouttaa edelleen polveaan.

Jaro on kutsunut apuun kaksi pelaajaa, jotta avauksessa on varmasti terveitä pelaajia. Ryhmään liittyvät keskikenttäpelaaja Kristoffer Knuts JBK:sta ja laidalle mukaan tulee nuori Kevin Larsson.

Jaron penkiltä löytyvät ottelussa ainoastaan taustahenkilöt, maalivahti ja Frank Jonke. Jonke on tosin kärsinyt lievästä jalkavammasta, joten häntä ei välttämättä tositoimissa nähdä.

Jos Jaron on pakko tehdä vaihtoja, yksi vaihtoehto voisi olla, että Eremenko Sr. heittäisi itsensä kentälle. 48-vuotias pallotaituri saattaisi pärjätä matalatempoisessa harjoitusottelussa keskikentällä vielä yllättävän hyvin.