Jyväskyläläisessä jalkapallossa koettiin torstaina yhden aikakauden loppu, kun seuran kasvot, toimitusjohtaja Joni Vesalainen jättää seuran.

Vesalainen ja JJK Keski-Suomi Oy ovat sopineet yhteistuumin toimitusjohtajasopimuksen purkamisesta ja mies jatkaa toimessaan vielä maaliskuun loppuun saakka.

– Nousu Veikkausliigaan, mitali, europelit ja koko Keski-Suomen jalkapalloyhteisö. Uskomattomia asioita joita en koskaan unohda. Varsinkin europelit olivat iso kliimaksi ja täyttymys, jonka jälkeen kuitenkin tuli semmoinen tunne että voisi mahdollisesti olla aika hakea uusia haasteita työuralla, Vesalainen kommentoi JJK:n kotisivuilla uraansa seurassa.

– Jatkan JJK:ssa isona osakkaana ja JJK-fani tulen olemaan aina. Ja sori vaan Harjun vierasjoukkueet, siellä vastustajan maalin takana tulen jatkossakin olemaan aina kun pääsen, Vesalainen päättää haikeana mutta iloisena yhteisistä hetkistä JJK:n peräsimessä.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen kertoo seuraajaa katsottavan rauhassa ja tämän roolin olevan spesifisempi kuin Vesalaisen, jonka vastuualue oli todella laaja.

– Toista Jonia emme varmasti löydä vaan katsomme kaikessa rauhassa hänelle seuraajaa. Todennäköisesti uuden toimitusjohtajan rooli tulee muutenkin olemaan vähän erilainen, koska JJK-perhe kasvaa ja vahvistuu kaiken aikaa uusilla osaajilla. Tätä kautta vastuuta pystytään entistä paremmin jakamaan useammillekin hartioille.