Pietarsaaren Jaron nuori, mutta jo kohtuullisen kokenut keskikenttäpelaaja Simon Skrabb on allekirjoittanut kasvattajaseuransa kanssa jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää hänet seurassa kauden 2014 loppuun saakka.

Vasta 18-vuotiaalla pelurilla on takanaan jo 53 liigapeliä ja mies on liigan kaikkien aikojen nuorin maalintekijä, minkä tittelin hän sai tekemällä maalin kaudella 2011. Skrabb kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

– Tulevalla kaudella minulla on paljon todistettavaa. Tehopisteitä pitää syntyä ja joukkueen sijoituksen on parannuttava, nuorukainen kommentoi Jaron kotisivuilla.

Jaro säilytti niukasti sarjapaikkansa viime kaudella, mutta Skrabb ei pystynyt vastaamaan häneen asetettuihin odotuksiin. Mies pelasi 28 ottelua, mutta ei tehnyt maaleja tai saanut maalisyöttöjä nimiinsä.

Skrabb on parhaillaan sivussa selkävaivojen vuoksi, mitkä mies toivoo selättävänsä lähiviikkoina.

– Teemme kaikkemme että pääsisin nopeasti takaisin kuntoon. Selkä tuntuu jo paljon paremmalta, mutta en usko olevani mukana vielä lauantaina VPS-ottelussa, Skrabb viittaa viikonlopun Liigacup-kamppailuun.