Mestarien liiga jatkuu neljällä ottelulla – Tässä joukkueiden ratkaisupelaajat!

Nostaako Simo Valakari Tromsön suosta? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyivät viime viikolla, kun neljän ensimmäsen otteluparin kamppailut olivat ohjelmassa. Avauspäivänä tiistaina Juventus haki 3-0-voiton Glasgow’sta Celticiltä ja PSG otti niukan 2-1-johdon kotiotteluunsa lähdettäessä Valencialta.

Keskiviikkona titaanien taistelu, Real Madrid-ManU, jäi kutkuttavaan 1-1-tilanteeseen ennen Englannissa maaliskuun alussa pelattavaa toista osaottelua. Saksan hallitseva mestari Borussia Dortmund haki 2-2-vierastasapelin Shakhtar Donetskilta ja hamuaa menestystä myös Mestarien liigassa.

Tällä viikolla tulessa ovat neljä muuta otteluparia, joiden joukkueet eivät juurikaan kalpene viime viikosta, päinvastoin. Katso ylhäältä kuvagalleriasta kunkin joukkueen avainmiehet.

Nostaako Simo Valakari Tromsön suosta? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!