Mestarien liiga jatkuu neljällä ottelulla – Tässä joukkueiden ratkaisupelaajat!

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyivät viime viikolla, kun neljän ensimmäsen otteluparin kamppailut olivat ohjelmassa. Avauspäivänä tiistaina Juventus haki 3-0-voiton Glasgow’sta Celticiltä ja PSG otti niukan 2-1-johdon kotiotteluunsa lähdettäessä Valencialta.

Keskiviikkona titaanien taistelu, Real Madrid-ManU, jäi kutkuttavaan 1-1-tilanteeseen ennen Englannissa maaliskuun alussa pelattavaa toista osaottelua. Saksan hallitseva mestari Borussia Dortmund haki 2-2-vierastasapelin Shakhtar Donetskilta ja hamuaa menestystä myös Mestarien liigassa.

Tällä viikolla tulessa ovat neljä muuta otteluparia, joiden joukkueet eivät juurikaan kalpene viime viikosta, päinvastoin. Katso ylhäältä kuvagalleriasta kunkin joukkueen avainmiehet.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliTeemu Pukille huonoja uutisia
Seuraava artikkeliMurskaako Bayern Arsenalin? – ”Iskemme puolustukseen”