Manchester Unitedin puolustaja Patrice Evran mukaan Cristiano Ronaldo on turhan ylimielinen, jotta hän voisi voittaa maailman parhaan pelaajan palkinnon.

Real Madridin kultakimpale joutui taipumaan Kultainen Pallo -kisassa viime kuussa Lionel Messille. Argentiinalainen onnistui nappaamaan pystin neljännen kerran peräkkäin.

Messi nähdään jalkapallopiireissä usein vaatimattomana, jopa sympaattisena taistelijana, mutta Ronaldosta monelle välittyy pöyhkeilevä kuva ylimielisenä pallotaiturina.

Evran mielestä juuri tässä asiassa Ronaldon tulisi parantaa:

– Moni ihminen ei pidä Ronaldon asenteesta, ja siksi he eivät äänestä häntä, Evra toteaa Daily Star -lehden mukaan.

Ronaldon entinen joukkuekaveri ei kuitenkaan tyrmää portugalilaisen asennemaailmaa:

– He sanovat Ronaldon olevan ylimielinen, mutta se voi myös olla henkilön vahvuus.

”Edes jumala ei voi miellyttää kaikkia”

27-vuotias tähtipelaaja on aiemmin todennut, että hän yrittää parhaansa mukaan miellyttää mahdollisimman montaa ihmistä. Kaikkia ei kuitenkaan voi tehdä tyytyväisiksi:

– Edes jumala ei voi miellyttää kaikkia. Yritän aina olla hyvä ihminen, josta suurin osa pitäisi. Kuitenkin liiallisen nöyryyden näyttäminen on virhe. Ihmiset joko vihaavat tai rakastavat minua, Ronaldo sanoi aiemmin Globolle Goal.com-sivuston mukaan.

Ronaldo on voittanut FIFA Ballon d’Or -palkinnon kerran, vuonna 2008. Tämän jälkeen Messi on voittanut pystin joka vuosi.