Real Madridin ja Barcelonan superviikko alkaa tiistai-iltana viikon ensimmäisellä El Clásicolla, kun mahtiseurat kohtaavat Espanjan cupin välierän toisessa osaottelussa Barcelonassa. Joukkueet ovat vastakkain myös liigapelissä lauantaina Madridissa.

Avausosa Madridissa helmikuun alussa päättyi 1-1-tasapeliin, joten vierasmaalisäännön ollessa voimassa on Barcelonalla pieni etulyöntiasema. Real Madridin toiveet lepäävät jälleen Cristiano Ronaldossa, jolla on mainio saldo keskinäisissä otteluissa.

Marca-lehden tilastojen mukaan portugalilainen on iskenyt kuusi maalia edellisessä viidessä Barcelonassa pelatussa El Clásicossa.

Edellisessä pelissä mies onnistui jopa kahdesti ja kentällä tullaan näkemään jälleen supertähtien yhteenotto, kun Lionel Messikin haluaa varmasti olla keskiviikkoisten otsikkojen ykkösnimi.

Liigassa jo realistiset mestarimahdollisuudet menettäneelle Realille Espanjan cupin finaalipaikka Barcelonan kustannuksella oli balsamia seuran haavoihin.

Joukkue taistelee pokaalista myös Mestarien liigassa, missä joukkueen matka jatkuukin ensi viikolla ratkaisevalla ottelun ManU:a vastaan.

Illan kamppailu Camp Noulla alkaa klo 22.00. Finaalin toinen osapuoli on Atletico Madrid tai Sevilla, jotka pelaavat ratkaisevan kamppailun keskiviikkona.