Cristiano Ronaldo varasti otsikot Barcan Lionel Messiltä cupin välieräottelussa. Jos Messi onkin vienyt neljästi vuoden pelaajan tittelin Ronaldon nenän edestä sai portugalilainen eilen balsamia haavoilleen.

Avausosan 1-1-tasapelin jälkeen Barcelonalla oli pieni etulyöntiasema, koska pelattiin sen kotikentällä, mutta mitä vielä – Ronaldo iski kaksi joukkueensa avausosumaa Realin ottaessa 3-1-voiton ja eteni cupin finaaliin yhteismaalein 4-2.

Ronaldon maalisaldo Camp Noulla pelatuissa otteluissa on kahdeksan maalia kuudessa ottelussa.

Real täynnä itseluottamusta ja uskoa ManU-otteluun

Espanjan sarjaa ylivoimaisesti johtava Barcelona ei pystynyt murtamaan Realin vahvaa puolustusta kuin kertaalleen 89. minuutilla Jordi Alban maalilla, mutta 1-3-kavennus oli laiha lohtu. Realin kolmannen maalin oli tehnyt teki nouseva topparilupaus Raphael Varane, 19.

– Joukkue teki mahtava työtä. Asenteemme oli loistava ja pelasimme paremmin kuin he. Barcelonan voittaminen tuo loistavan motivaation ennen Mestarien liigan kamppailua Manchester Unitedia vastaan, Marca-com siteerasi Ronaldoa.

Viikon päätteeksi joukkueet kohtaavat myös liigapelissä Madridissa lauantaina, mutta Real lepuuttanee suurimpia tähtiään, koska Mestarien liigan ManU-otteluparin ratkaisupeli on vuorossa heti seuraavana tiistaina.