Huuhkajat pitää hallitsevaa maailmanmestaria ja Euroopan valtiasta Espanjaa lujilla Gijonissa MM-karsintaottelussa.

Ottelu on ensimmäisen jakson jälkeen edelleen tilanteessa 0-0. Sinivalkoinen puolustus on toiminut hyvin ensimmäisen 45-minuuttisen aikana. Pari kertaa maalivahti Niki Mäenpää on joutunut venymään pallon tielle, mutta muuten Huuhkajien kontrolloitu puolustus on pitänyt espanjalaiset pois pahimmilta maalintekopaikoilta.

Huuhkajien ensimmäisen jakson tekopaikat olivat harvassa. Paras paikka osui Roman Eremenkolle, joka pääsi kokeilemaan reilusta paristakymmenestä metristä. Laukaus painui kuitenkin selvästi ohi maalin.

Huuhkajien ensimmäisen jakson esitys jätti positiivisen maun, ja Gijonin ihme elää edelleen vahvana.