Arsenalin jo entuudestaan pienet mahdollisuudet jatkaa Mestarien liigassa 1-3-kotitappion jälkeen kokivat jälleen kolauksen, kun keskikentän dynamo Jack Wilshere on poissa pelistä.

Pelaaja palasi syksyllä yli vuoden kestäneeltä loukkaantumistauolta pahan nilkkavamman ja sitä seuranneiden oheisvaivojen vuoksi ja nyt on kyseessä jälleen nilkkavaiva, mutta pahimmat pelot eivät toteutuneet.

– Wilshere on sivussa tulehtuneen nilkan vuoksi. Kyseessä on vasen, ei oikea, missä hänellä oli aiempi ongelma. Hän on sivussa kolmisen viikkoa. Hän ei ole käytettävissä Münchenissä, Swanseassa tai Englannin peleissä, Wenger vahvistaa loukkaantumisen Arsenalin kotisivuilla.

Mies missaa myös Englannin maajoukkueen karsintapelit kuun lopussa, kun ”Kolme Leijonaa” kohtaa Montenegron ja San Marinon.

Wenger on positiivisin mielin loukkaantumisista, koska mies saa tarvittavaa lepoa. Pitkän loukkaantumisensa jälkeen hän on pelannut lähes kaikki pelit alusta loppuun.

– Tämä ei ole tervetullut asia meille, mutta ehkä hänelle tekee hyvää pieni loukkaantumistauko. Hän oli sivussa 17 kuukautta ja meidän piti elää sen kanssa, joten pystymme elämään ilman häntä pari-kolme viikkoakin.

Bayern München isännöi Arsenalia keskiviikkona kotikentällään Alliance areenalla. Otteluparin voittaja jatkaa Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon