Nykyisin kotimaansa maajoukkuetta luotsaava brasilialainen Luiz Felipe Scolari oli ryhmänsä kanssa Lontoossa, missä joukkue pelasi ystävyysottelun Venäjää vastaan brassiluotsin ex-seuransa Chelsean kotikentällä.

”Big Phil” -lempinimeä Englannissa kantanut konkarivalmentaja on nyt valmis paljastamaan asioita kaudesta 2008-09, kun hän valmensi seuraa. Maailmanmestariluotsi sai potkut kesken kauden helmikuussa 2009.

– Tappelin seurassa ja minulla oli ongelmia yhden tai kahden pelaajan kanssa Chelseassa. Koska olen Etelä-Amerikasta, se oli minun tapani hoitaa erimielisyyksiä, Tribalfootball-sivusto siteeraa Scolarin belN Sportille antamaa lausuntoa.

– Mutta en halua enää muistella negatiivisia asioita, vaan haluan kehittyä jalkapallossa. Aion jatkaa jalkapallon parissa vielä 3-4 vuotta, enkä poislue paluuta Valioliigaankaan mahdottomana, 64-vuotias valmentaja tokaisee.

Brasilia isännöi vuoden 2014 MM-kilpailuja, eikä joudu karsimaan. Joukkue on käynyt Euroopassa pelaamassa ystävyysotteluita, joskin heikohkolla menestyksellä. Helmikuussa Englanti kaatoi brassit Wembleyllä 2-1-lukemin.

Viime torstaina joukkue jakoi pisteet Italian kanssa 2-2-lukemin Genevessä ja tämän viikon maanantaina se jäi 1-1 tasapeliin Venäjää vastaan Stamford Bridgellä.