Chelsean ykkösvahti Petr Cech toivottaa nykyisen Real Madrid -luotsin tervetulleeksi takaisin seuraan, mikäli tiet espanjalaisjätin kanssa eroavat. Chelsea antoi syksyllä kenkää Roberto di Matteolle ja sijaisena toimiva Rafael Benitez vahvisti äskettäin, että hän todellakin on seurassa vain kauden loppuun.

Chelsea voitti Mourinhon alaisuudessa mm. kaksi kertaa Valioliigan keväinä 2005 ja 2006.

– Olen ollut seurassa pitkään ja mikään ei enää yllättäisi. Menestyksemme oli fantastista Josen kanssa, niin miksipä ei? Hän on loistava manageri, tshekkikonkari kertoi Tribalfootball-sivuston mukaan.

Väliaikainen manageri Rafael Benitez on todella vihattu manageri Chelsean kannattajien keskuudessa, osin Liverpool aikojensa vuoksi, osin keskinkertaisten tulosten. Cech toivoo tulevaisuudessa vakaampaa tilannetta managerin pallille.

– Hän teki loistavaa työtä ja kannattajat rakastivat häntä. Ainoa toiveeni on, kuka tahansa manageriksi tuleekin, että hänellä on enemmän onnea ja pystyy olemaan seurassa hieman pidempään.

Mourinhon menestyksekäs jakso Chelseassa kesti vuodesta 2004 vuoteen 2007. Ennen potkuja syyskuussa 2007, miehen välien seuraomistajan Roman Abramovitsin kanssa kerrottiin heikenneen ja kehno alku sai oligarkin heivaamaan menestysluotsinsa pellolle.

Mourinho teki seuraavana vuonna sopimuksen Inter Milaniin, missä hän voitti Serie A:n sekä Mestarien liigan, mikä häneltä jäi brittiseuran kanssa voittamatta. Milanossa meni pari vuotta ennen nykyistä, kesällä 2010, alkanutta jaksoa Espanjassa.