Chelsean ja Espanjan maajoukkueen hyökkäyspään pelaaja Juan Mata uskoo, että häntä viime kaudella Chelseassa luotsannut Andre Villas-Boas pystyisi täyttämään Jose Mourinhon saappaat Real Madridissa, mikäli tämä jättää seuran tulevaisuudessa.

Villas-Boas, entinen Mourinhon oppipoika ja apuvalmentaja, sai kenkää kesken viime kauden Chelseasta, mutta on tällä kaudella nostanut uuden seuransa Tottenhamin hyvään lentoon Valioliigassa ja joukkue on yhä kiinni paikasta Mestarien liigaan.

– Mielestäni Villas-Boas on loistava valmentaja, moderni, nuori ja kuitenkin kokenut ja oppinut, vaikka hänen aikansa Chelseassa ei sujunutkaan niin hyvin, Mata kertoi Movistarille Goal.com:n mukaan.

– Hänellä ja minulla on loistava suhde ja olen hänelle ikuisesti kiitollinen. Hän on valmis luotsaamaan mitä tahansa joukkuetta maailmassa, Mata kertoi.

Mourinhon mahdollinen paluu Chelseaan?

Jose Mourinhon on huhuttu jopa palaavan Chelsaan, mistä hän aikoinaan lähti ovet paukkuen. Vasta toista kauttaan seurassa pelaava Mata yritti kieli keskellä suuta jutella asiasta niitä näitä.

– Chelsealla on fantastisia muistoja Mourinhosta, mutta hän on nyt Real Madridin luotsi ja Rafel Benitez on meidän managerimme.

– Mourinho on yksi maailman parhaista valmentajista, enkä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta nyt, nautin Benitezin valtakaudesta ja hänen tavastaan harjoitella.