HJK:n viikon harjoitusleiri Turkissa on loppusuoralla. HJK pelaa tänään sunnuntaina leirin toisen ottelunsa, josta toivotaan rauhallista kamppailua.

Helsinkiläisiä vastaan asettuu kazakstanilainen FC Spartak Semey, joka pelasi menneen sarjakauden Kazakstanin toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Semey napsi vielä 90-luvun puolivälissä mestaruuksia, mutta sittemmin taloudellisen tuen hiivuttua ryhmä on tullut alaspäin.

HJK:n päävalmentaja Sixten Boström toivoo kamppailusta rauhallisempaa kuin leirin ensimmäisestä väännöstä, jolloin vastustajalla keitti pahasti yli.

– Toivottavasti saadaan vähän rauhallisempi peli kuin viimeksi, eikä vastustajat potki jaloille tai esimerkiksi lyö naamaan. Joukkue on päässyt hyvin keskittymään peliin ja tulemme kokeilemaan vähän uusia juttuja, Boström sanoo seuran verkkosivuilla.

Boströmin suojatit alkavat olla valmiina alkavaan kauteen.

– Ollaan palauduttu hyvin leiriä edeltäneestä raskaasta rupeamasta, ryhmä on selvästi valmiimpi ja terävämpi kuin tänne tultaessa. Päivän peli on viimeinen juttu johon maajoukkueeseen lähtevät täällä osallistuvat, joten tämän jälkeen ryhmä sitten kapenee.