Huuhkajien kapteeni ja Ajaxin luottomies Niklas Moisanderilla on edessään tiukat kamppailut. Taisto käy kovana niin Hollannin liigassa kuin Huuhkajien mukana.

Eredivisiessä on käyty tänä vuonna todella kovaa taistelua sarjan mestaruudesta. Kärjessä on tällä hetkellä PSV Eindhoven kahden pisteen erolla Ajaxiin. Amsterdamilaisten perässä hengittävät puolestaan heti Feyenoord ja Vitesse.

– Kukaan ei ole pääsemässä karkuun, joten uskon fanien rakastavan tätä. Uskon, että tästä (kaudesta) tulee jännittävä loppuun asti, ja toivon, että voitamme, Moisander sanoi SNTV Onlinen mukaan.

Huuhkajat kohtaa MM-karsintaottelussa Espanjan Gijónissa muutaman viikon päästä. Maat ovat iskeneet aiemmin yhteen kuusi kertaa, ja Suomi on voittanut kamppailuista yhden.

Helppoa ei tule olemaan tälläkään kertaa.

– Siitä tulee vaikea peli, koska Espanja on maailman paras maajoukkue tällä hetkellä. Toivon, että saamme pidettyä pelin jännittävänä ja yritämme voittaa tai saada pistetä, mutta totta kai se tulee olemaan hyvin vaikeata, Moisander myönsi valtavan haasteen lähestyessä.