Jalkapallon brittiläinen kauhukakara Joey Barton on arvostellut brassitähteä Neymaria rankasti. Brasilia pelasi maanantaina ystävyysottelun Venäjää vastaan Lontoossa, mikä päättyi 1-1-lukemiin. Neymar ei päässyt tehoille ottelussa.

Valioliigassa Manchester Cityä, Newcastlea ja QPR:ää edustanut, nykyisin Ranskan Marseillessa pelaaja Barton kuvailee brassia YouTube-ihmeeksi.

– Neymar on jalkapallon Justin Bieber. Loistava YouTubessa, kissanpissaa todellisuudessa, englantilainen antoi palaa Twitter-tilillään.

Englannissa pelikieltojen sävyttämän uran pelannut Barton hakkui Brasiliassa jo maailman top 3 -pelaajaksi arvostettua Neymaria jo helmikuun Englanti-Brasilia-ottelun yhteydessä. Tässä ottelussa Neymar todellakin oli vaisu.

– Tämä Neymar on todella yliarvostettu. Ei asu samalla kadulla kuin Lionel Messi tai Cristiano Ronaldo. En maksaisi miehestä 40-50 miljoonaa puntaa, Barton kommentoi helmikuussa.

Beckhamkin sai osansa

Mies avasi sanaisen arkkunsa PSG:hen siirtynyttä David Beckhamia kohtaan helmikuussa, juuri ennen kuin pariisilaisryhmä kohtasi Bartonin Marseillen.

– Beckham on iso tähti kentän ulkopuolella, mutta ei enää kentällä. Hän ei aiheuta vastustajissaan samanlaista pelkoa kuin Englannin aikoinaan. Olisi naiivia keskittyä häneen, Soccerway.com siteerasi tällöin miestä

PSG kuitenkin voitti Marseillen kahdesti viikon sisään – liigassa ja cupissa – ja Beckham esiintyi otteluissa mallikkaasti.