Manchester Cityn manageri Roberto Mancini ei ole samaa mieltä kuin Arsenalin luotsi Arsene Wenger, jonka mukaan muu eurooppalainen jalkapallo on ottanut englantilaisen kiinni ja jalkapalloväellä olisi nyt itsetutkistelun paikka.

Mestarien liigassa yksikään englantilaisjoukkue ei selviytynyt puolivälieriin. Kyseessä oli ensimmäinen kerta viimeiseen 17 vuoteen. Arsenal putosi viikolla jatkosta Bayern Münchenille, minkä jälkeen Wenger antoi kommenttinsa.

Mancinin mukaan englantilaisella seurajoukkuejalkapalloilulla ei kuitenkaan ole syytä huoleen.

– Viime vuonna Chelsea voitti (Mestarien liigan) ja tänä vuonna englantilaisella jalkapallolla on kolme joukkuetta Eurooppa-liigan puolivälierävaiheessa, Mancini sanoi Daily Star -lehden mukaan.

Luotsi muistuttaa, että englantilaiset seurajoukkueet ovat menestyneet viime vuosina hyvin Mestarien liigassa. Chelsean lisäksi Manchester United on taistellut pokaalista:

Kolmena tai neljänä vuonna englantilaiset ovat voittaneet tai olleet finaalissa. Yhtenä vuonna muut joukkueet tekivät sen.

Mancini ei näe syytä huoleen.

– Kun luin tästä jutusta, että englantilainen jalkapallo olisi menossa alaspäin, ajattelin sen olevan typerää, italialaisluotsi heitti.