Serie A:n kakkosena olevan Napolin tähtihyökkääjän Edinson Cavanin isä Luis kertoi MarcaTV:lle, että hänen poikansa siirtyy 50-prosentin todennäköisyydellä Real Madridiin.

– Napoli on hylännyt useiden eurooppalaisseurojen tarjoukset hänestä. Seura hyväksyisi tarjouksen Edinsonista, jos se olisi 60 miljoonan euron luokkaa, Luis Cavani kertoi MarcaTV:lle.

– Real Madrisista on otettu kontakti Napoliin ja todennäköisyys siirrolle on 50-prosentin luokkaa. Real olisi paras joukkue, mihin voi liittyä, ja täydellinen valinta pojalleni.

Myös muun muassa Manchester Cityn on kerrottu tarjonneen uruguaylaisesta kärkipelaajasta yli 50 miljoonaa euroa viime kesänä, mutta Napoli ei ollut tällä summalla valmis päästämään talismaaniaan pois.

Napolin mukaan seura haluaa pelaajasta sopimukseen kirjatun purkupykälän verran rahaa, minkä kerrotaan huitelevan yli 60 miljoonan euron summassa.

– Jos hän haluaa lähteä, sopimuksella ei ole merkitystä. Toivon hänen jäävän ikuisesti tänne, mutta se on hänestä itsestä kiinni, Napoli-pomo Aurelio De Laurentiis kertoi Twitter-tilillään Marcan mukaan miehen tilanteesta.