Bursasporin riveissä pelaava Petteri Forsell hakee tällä hetkellä lainasopimusta, mutta ensi kaudella miehellä on hyvät mahdollisuudet saada näyttöpaikka Turkin Superliigassa pelaavasta ryhmästä.

Bursasporin kanssa yhteistyötä tekevä pelaaja-agentti Jonne Lindblom kertoo SuomiFutis-sivustolle, että hyökkäävä keskikenttämies nähdään keskiviikkona IFK Mariehamnin paidassa HJK:ta vastaan. Puheet lainasopimuksesta ovat kuitenkin ennenaikaisia.

– Petteri palaa Turkkiin torstaina, Lindblom paljastaa.

Forsell itse haluaa tiettävästi palata juuri Ahvenmaalle, jossa hän onnistui erinomaisesti viime kaudella ennen siirtoaan Turkkiin.

– Bursaspor on valmis lainaamaan, mutta he haluavat hänet takaisin Turkkiin pre-seasonin alussa.

Lindblomin mukaan suomalaisen palvelukset kiinnostavat myös useammassa joukkueessa Turkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Lisäksi miehen palveluksia hamutaan sekä Ruotsissa ja Norjassa.

– Ennen siirtoikkunan sulkeutumista kiinnostusta oli myös Serie B:stä ja Saksan 2. Bundesliigasta, Lindblom jatkaa.

Ensi kaudella näytönpaikka

Forsell ei ole saanut vielä paljoakaan vastuuta Bursasporin riveissä siirtonsa jälkeen. Huuhkaja-pelaajan vyölle on kertynyt ainoastaan muutamia minuutteja Turkin liigassa.

Tilanne saattaa muuttua ensi kaudella, mikäli Bursaspor onnistuu myymään kymppipaikalla pelaavan Pablo Batallan. Argentiinalainen oli vahvojen siirtohuhujen kohteena jo tammikuussa, mutta tuolloin siirto jäi toteutumatta.

Mikäli mies vaihtaa nyt kesällä maisemaa, saanee Forsell mahdollisuuden lunastaa Batallan jättämän paikan itselleen.

Päivitys 5.3.2013 klo 13.22
IFK Mariehamn tiedottaa verkkosivuillaan, että Forsell liittyy joukkueen mukaan lainasopimuksella. Ahvenmaalaisseura myös vahvistaa sopimuksen olevan väliaikainen. Tiedotteen mukaan Forsell nähdään IFK-paidassa kenties jo keskiviikkona HJK:ta vastaan.

Jaakko Käyhkö, (twitter@JaakkoKayhko)