ManU-manageri Sir Alex Ferguson kertoo olevansa yllättynyt siitä, kuinka ylivoimaisia he ovat Valioliigassa tällä kaudella olleet. Skottimanagerin suojatit ovat repineet jo 15 pisteen eron ja mestaruus on käytännössä jo takataskussa.

Viime kaudella paikalliskilpailija Manchester City teki huiman loppukirin ja puristi sarjan päätöspäivänä ohi Unitedin mestaruuteen, mutta tällä kaudella sellaista ei ole tapahtumassa.

– Nyt kun Manchester City on tullut mukaan taistoon viime vuosina ja myös Chelsea, Arsenal ja Tottenham ovat kilpailussa mukana taistelemassa sijoista neljän parhaan joukkoon, odottaisit taistelun mestaruudesta olevan tiukka, Ferguson kertoi Sirius XM:lle Soccerway.com:n mukaan.

– Viime kauden jälkeen halusin varmistautua ainakin siitä, että emme häviä jälleen maalierolla. Maalieromme on selvästi parantunut, mutta en olisi koskaan voinut uskoa meidän vetävän 15 pisteen eroa sarjan käjessä.

ManU taistelee vielä myös Englannin cupissa, missä joukkue kohtaa Chelsean puolivälieräuusinnassa. Mahdollisessa välierässä vastaan on tulossa City. Fergusonin toive on, kuten muidenkin seuravalmentajien, että pelaajat palaavat reissuiltaan ilman loukkaantumisia.

– Fakta on, että monet ovat pelanneet viime perjantaina ja nyt tiistaina, ja meillä on peli heti lauantaina päivällä Sunderlandin vieraana. Jokaisen valmentaja rukoilee, että heidän pelaajansa ovat kunnossa – se on ensisijainen asia.

– Saan tietää vasta tiistai-iltana kuinka paljon kukin on saanut vastuuta, ja alan sitten miettiä ketkä pelaavat lauantaina. Minun täytyy huolehtia siitä, että minulla on tuoreita miehiä senkin jälkeen, koska kohtaamme Chelsean cupissa jo maanantaina.