Schalke lähti Mestarien liigassa laulukuoroon ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen. Galatasaray voitti kakkososan 3-2-lukemin ja eteni jatkoon yhteismaalein 4-3.

Teemu Pukki nousi Schalken avaukseen kausikorttipaikalla olleen Klaas-Jan Huntelaarin tilalle. Hollantilainen loukkaantui viikonlopun sarjapelissä. Pukki yritti löytää ottelun jälkeen jotain positiivista tappiosta.

– Jokainen oli pukuhuoneessa todella pettynyt. Laitoimme kaikkemme likoon jatkopaikasta, mutta sitä ei nyt tapahtunut. Heidän avausmaalinsa oli avainasemassa ja he saivat toisen nopeasti perään, jolloin tilanteesta tuli hankala meille, Pukki kommentoi ottelua UEFA.com:ssa.

– Meillä oli vielä paikkoja, teimme tasoituksen, mutta emme riittävästi jatkaaksemme. Olemme pettyneitä, mutta pelasimme mainiosti. Tämä oli avaustappiomme Mestarien liigassa tällä kaudella.

Pukki paransi peliään ottelun edetessä ja oli mukana joukkueensa brassipelaaja Michel Bastosin 2-2-maalissa. Suomalainen pääsi kurotti pallon päin maalivahtia ja Bastos laittoi irtopallon maaliin.

– Ehkä nyt ei vielä ole aika miettiä mitä olemme saavuttaneet. Minulla oli muutama paikka tehdä maali, mutta en onnistunut, mikä oli pettymys itselleni.

Katso tästä otteluraportti kuvagallerian muodossa.