Englantilaislehti Peoplen mukaan Huuhkajien keskikenttäpelaaja Alexander Ring on lähellä siirtymistä Valioliigassa pelaavaan Newcastleen 500 000 euron siirtokorvauksella.

21-vuotias Ring on yhä HJK:n sopimuspelaaja, mutta pelaa vielä kevätkauden lainalla Bundesliiga-seura Borussia Mönchengladbachissa, joka ei halunnut käyttää sopimukseen sidottua osto-optiota. Saksalaistiedon mukaan seura piti reilun 2 miljoonan euron hintaa liian korkeana, eikä lähde edes neuvottelemaan tällaisesta hinnasta (uutinen).

Ringin agenttina toimiva Tuomas Talvitie myöntää Ilta-Sanomille, että neuvotteluja käydään jopa useiden eri seurojen kanssa.

– Newcastle on yksi seura, jonka kanssa neuvotellaan. Mutta neuvottelemme aika monen muunkin joukkueen kanssa, Talvitie vahvisti.

Mönchengladbachista vihjataan, että he ovat yhä kiinnostuneita suomalaisen palveluksista, vaikka miehen rooli on jäänyt kauden aikana pieneksi. Hinnan täytyisi olla kuitenkin reilusti osto-option pyyntihintaa alempi (uutinen).

Ringin agentin Talvitien mukaan Saksassa neuvotteluja käydään useiden seurojen kanssa ja myös muiden maiden seuroja on mukana neuvotteluissa. Tavoitteena on löytää pelipaikka pääsarjatasolta Euroopasta.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.