FC Honka hävisi jo toisen Veikkausliiga-ottelunsa, kun avausottelun TPS-tappion perään maanantaina HJK haki pisteet Espoosta 2-0-lukemin Mikael Forssellin ja Rasmus Schüllerin maaleilla.

Paluumuuttaja Forssellin maali syntyi jo ottelun kahdeksannella peliminuutilla, kun HJK:n sivurajaheitto ajautui Honka-pelaajan päästä maalin edessä olleelle Forssellille, joka puski vastustamattomasti pallon maaliin. Toista osumaa jouduttiin odottamaan ottelun loppuhetkille.

HJK sai vapaapotkun reilusta 20 metristä. Entinen Honka-pelaaja Rasmus Schüller asettautui ampumaan ja kiersi vedollaan muurin ja pallo meni maalin nurkkaan ohi Honka-vahti Tuomas Peltosen.

Ottelun jälkeen Honkaan juuri kauden alla tullut tähtivahvistus Roni Porokara vaatii itseltään ja muulta joukkueelta lisää tehoa hyökkäyspäähän.

– Ei olla tehty yhtään maalia. Aikamoinen maalintekijän puute tänään. Ehkä sieltä jonkun pitäisi nousta esiin, minun ja muiden, Porokara kommentoi ottelua Kutosen haastattelussa.

Porokara harmitteli HJK:n nopeaa avausosumaa. Hongalla oli sitä ennen oma paikkansa, mutta HJK-vahti Ville Wallén esitti mainion jalkatorjunnan tilanteessa.

– Tänään ensimmäinen maali tuli yllättäen. Ei ollut edes oikein tekemällä tehty maali, kun meidän kautta pallo kimposi Forssellille. Olisi tietenkin pitänyt olla paremmin hereillä.

– Tietenkin jos olisin itse survonut (alun) ruuhkasta maalin, niin olisi voinut olla erinäköinen peli. Viikossa ollaan menty paljon eteenpäin TPS-tappion jälkeen ja nyt löytyi jo omia pelikavereita kentällä. Uskon ja toivon, että parannetaan tästä vielä paljon.