IFK Mariehamn taisteli viime kaudella pitkään jopa mitalista. Aivan siihen ei puristus riittänyt, mutta upea nelossija sarjassa. Joukkue saattaa päästä vielä eurokentille – Se on mahdollisesti saamassa Fair Play -paikan Eurooppa-liigan karsintaan, mutta asia varmistuu vasta eurosarjojen päättyttyä toukokuussa.

IFK:n talismaanina tulevalla kaudella on seuraan palannut Petteri Forsell, joka oli viime kauden parhaita pelaajia ennen Turkin siirtoa. Mies on Suomessa nyt lainasopimuksella ainakin elokuun puoleen väliin saakka.

Muuten IFK:n pakka on ollut sekaisin. Joukkueella on ollut kevään aikana nälkävuoden mittainen sairaslista ja kapteeni Jani Lyyski naureskelikin kauden alla, että juttuseuraa on riittänyt sairastuvalla. Mm. hänen roolinsa ryhmän vakauttajana keskuspuolustuksessa on erittäin tärkeä. Joukkue hävisi talven Liigacupissa kaikki kuusi peliään.

Veikkaamme IFK:n taistelevan tulevalla kaudella liigan tasaisessa keskikastissa, mutta joukkueen vakauden olevan heikommalla tasolla kuin viime kaudella. Toki muutamat huippuyksilöt Forsellin johdolla voivat ratkoa pisteitä seuralle runsaastikin.

Katso kuvagalleriasta, keitä IFK Mariehamn -pelaajia on syytä seurata erityisellä mielenkiinnolla SuomiFutis-sivuston toimituksen mielestä.

MIFK taistelee tänä vuonna keskikastissa ja sijoittuu SuomiFutis-sivuston Veikkausliiga-rankingissa sijalle kahdeksan. Kaikkien joukkueiden sijoitukset näet täältä.