Mestarien liigan puolivälierässä on mielenkiintoinen pari vuorossa keskiviikkona, kun Real Madrid isännöi yhtä kisan yllätysryhmää Galatasarayta.

Turkkilaisseuran kantavia voimia ovat seuraan tammikuussa siirtyneet Didier Drogba ja Wesley Sneijder, jotka molemmat ovat Real Madrid -luotsi Jose Mourinhon tuttuja entuudestaan.

Mourinhon ollessa Chelsean managerina Drogba oli joukkueensa ykköspelote, Sneijder puolestaan oli Mourinhon palapelin kulmakivi Inter Milanissa, joka voitti mm. Mestarien liigan keväällä 2010.

Sneijderilla on myös historiaa Real Madridista; hän edusti kuninkaallisia vuosina 2007-09.

– Menemme Santiago Bernaubeulle siinä uskossa, että pärjäämme. Tiedämme ottelusta tulevan vaikean ja monimutkaisen, mutta meilläkin on hyvä ryhmä kasassa. Niin kauan kuin säilytämme itseluottamuksemme, voimme saada jotain näistä kamppailuista, Sneijder kertoi Marca-lehden haastattelussa.

Usein pelaajat eivät tuuleta maalejaan, mikäli tekevät sellaisen entistä seuraansa vastaan. Hollantilainen ei voi luvata näin tapahtuvan.

– En uskalla sanoa, että en juhli maaliani, koska mikäli onnistunut siinä uskon juhlivani sitä ihan luonnostaan. Se olisi erityinen maali minulle.