West Hamin suomalaismaalivahti Jussi Jääskeläinen on torjunut valioliigakauden aikana jo kymmenen nollapeliä. Vaatimaton suomalaisveskari jakaa asiasta tunnustusta koko joukkueelle.

– Se on minun tehtäväni, mutta se on enemmänkin tiimityötä, kun saamme pidettyä maalin puhtaana. Ennen kuin aloitimme tämän kauden, me halusimme pitää maalin puhtaana noin kymmenen kertaa, koska tiesimme, että se auttaisi pysymään liigassa. Tässä me olemme nyt onnistuneet, Jääskeläinen sanoo West Ham TV:lle.

Jääskeläinen piti maalinsa viimeksi puhtaana viime viikonloppuna 2-0-voitossa Wigania vastaan. Valioliigan keskikastissa olevalla seuralla on edessään vielä neljä peliä.

– Meillä on neljä isoa peliä tulossa ja toivottavasti voimme pysyä kymmenennen sijan hujakoilla, mikä olisi hyvä lopetus meille.

Edessä kova haaste

West Ham ja Jussi Jääskeläinen saavat venyä parhaimpaansa seuraavan kerran tänään lauantaina, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Manchester Cityn.

– Manchester City on ollut uskomattomassa kunnossa parin viimeisen kauden ajan, erityisesti kotonaan, Jääskeläinen tietää.

– Se tulee olemaan vaikea paikka mennä. Ottelusta tulee samanlainen kuin silloin pelatessamme Manchester Unitedia vastaan. Tuolloin emme juuri ottaneet paineita itsellemme. Menimme vain ja yritimme saada jotain pelistä.