Juventukselle ei jäänyt selittelemistä: ”Bayern kykenee voittamaan Mestarien liigan”

Juventus ei pystynyt kotiottelussakaan aiheuttamaan liikaa päänvaivaa Bayern Münchenille, vaan saksalaisseura eteni Mestarien liigan välierään voittamalla toisenkin ottelun 2-0-lukemin (yhteismaalit 4-0). Keskiviikkona Torinossa pelatussa kamppailussa hyökkääjät Mario Mandzukic sekä vaihdosta kentälle päässyt Claudio Pizzarro vastasivat maaleista.

Juventuksen ja Italian maajoukkueen puolustaja Andrea Barzagli näki ratkaisujen tapahtuneen pitkälti jo avausosassa.

– Yritimme kaikkemme tänään. Ehkä olisimme voineet saada enemmän aikaan avauspelissä, koska se ei ollut paras pelimme. Yritimme tänään hyökätä, mutta Bayern osoitti olevansa huippujoukkue ja voimme vain onnitella heitä, italialainen kertoi UEFA.com:ssa.

– Heillä on runsaasti aiempaa kokemusta Mestarien liigasta, toisin kuin meillä. Se toimikoon yhteenvetona. Ehkä pystymme kehittymään ja olemaan kilpailukykyisempiä parin seuraavan vuoden kuluessa.

Juve-puolustaja uskoo, että Bayern, viime kauden finaalin hävinnyt osapuoli,  on suurin suosikki koko kilpailun voittajaksi.

– Bayern on kykenevä voittamaan koko kilpailun, koska he ovat erittäin vahvoja joka osa-alueella.

Mestarien liigan välieriin selvisivät Bayernin seuraksi Borussia Dortmund sekä Espanjan jätit FC Barcelona ja Real Madrid.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.