Liverpoolin manageri Brendan Rodgers ei ole nähnyt käyttöä hyökkääjä Andy Carrollille ja englantilaiskärki onkin ollut koko kauden lainalla West Hamissa. Tulevaisuuttakaan Liverpoolissa tällä 35 miljoonan punnan hankinnalla ei ole, mutta seura haluaa jotain takaisin mieheen investoimastaan summasta.

Yksi miehen perässä olevista seuroja on Newcastle, joka tuskin haluaa maksaa miehestä edes puolia siitä summasta, millä itse kauppasi pelaajan Liverpooliin vuonna 2011.

– Se ei tietenkään ole hänen oma vikansa, mutta hän tuli tänne tähtitieteellisellä summalla. Jos hän lähtee meiltä, se ei ole tule tapahtumaan ilmaiseksi, Rodgersia siteerataan Soccerway.comsivustolla.

– Andyllä on epäilemättä todellisia hyviä ominaisuuksia, sen on tietyt maalit erikoistilanteista West Hamissa on osoittanut. Tämä merkitsee taloudelliseen puolen sitä, että hän ei tule lähtemään meiltä halvalla.

Carroll teki kaksi maalia viime viikonloppuna West Bromwichin verkkoon ja on uhka vastustajalle varsinkin pääpelissä. Liverpooliin hän on kuitenkin liian yksipuolinen. Carrollin saldo tällä kaudella on kaikkiaan viisi maalia 17 liigaottelussa.