HJK:n 18-vuotias hyökkääjälupaus Joel Pohjanpalo kolkutteli ulkomaita jo tammikuussa, mutta loukkaantuminen vesitti suunnitelmat. Kesän siirtoikkunassa tarina saattaa saada toisenlaisen lopun.

Tammikuussa Pohjanpaloa huhuttiin muun muassa useaan Bundesliiga-seuraan. Joulukuussa tullut jalkapöytävamma pisti kuitenkin suunnitelmat hyllylle, mutta se ei enää kunnianhimoista lukiolaista häiritse.

– Eipä se nyt enää. Totta kai siinä, kun se jalka napsahti, muutama kyynel saattoi tullakin. Ei se nyt enää paina. Keskitytään täysin siihen, mitä kevät ja kesä tuovat tullessaan. Yritetään pelata mahdollisimman hyvin HJK:lle ja hankkia viides mestaruus putkeen, Pohjanpalo veistelee SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Elokuussa Pohjanpalolle koittaa uusi mahdollisuus siirtoon. Maalitykki ei paljasta liikoja ykkösvaihtoehtoja kysyttäessä:

– Kyllä varmaan se Keski-Eurooppa on edelleen ykkösvaihtoehto. En halua vielä tässä kohtaa miettiä siirtoasioita, sillä elokuulle on vielä tosi pitkä aika. Nyt pitää antaa ”Sikulle” (päävalmentaja Sixten Boström) mahdollisimman paljon näyttöjä, jotta mahtuu pelaamaan, Pohjanpalo pohtii maltillisesti.

Julkaisemme Joel Pohjanpalon haastattelun kokonaisuudessaan keskiviikkona. Seuraa siis sivustoamme!