Real Madridista, kuten muistakin joukkueista, otsikoihin nousevat pääasiassa ne miehet, ketkä näkyvät maali ja tehosarakkeissa. Mikäli pelataan vähämaalinen peli ja oma pää pysyy puhtaana kiitellään maalivahtia ja puolustajia. Väliinkin mahtuu kuitenkin tärkeitä pelaajia.

Realissa näkymätöntä työtä keskikentän pohjalla tekee illasta toiseen ansiokkaasti Sami Khedira, joka mahdollistaa muiden pelaajien luovuuden ja nousun otsikoihin.

– Ymmärrän täysin, miksi Cristiano Ronaldo, Mesut Özil ja Karim Benzema ovat valokeilassa. He ovat artisteja; tekevät saksipotkuja, laittavat palloja längistä ja suorittava uskomattomia harhautuksia. Meillä on loistava joukkue, missä on maailman parhaita hyökkääviä pelaajia. Pallo kuitenkin pitää voittaa omille ensin, Khedira valottaa rooliaan UEFA.com:ssa.

Khedira kertoo esikuvakseen Patrick Vieran, joka voitti Ranskan paidassa Euroopan ja maailmanmestaruuden 2000-luvun taitteessa ja joka oli todellinen keskikentän voimahahmo mm. Arsenalissa.

– Olen luotettava, vahva ja minulla on valtava voitontahto. Nuorempana esikuvanani oli Patrick Vieira. Hän oli mukana hyökkäyspelissä, todella vahva puolustuspelissä, liikkui paljon, oli aggressiivinen ja taitava.

Real Madrid kohtaa Mestarien liigan välierien avausosassa Borussia Dortmundin keskiviikkona Saksassa. Paluuottelu pelataan ensi viikolla Espanjassa.