Chelsean manageri Rafael Benitez ei aliarvioi Eurooppa-liigan puolivälierävastustajaa Rubin Kazania. Kazanin kantavia voimia on Suomen maajoukkueen Roman Eremenko, joka kuuluu myös Benitezin mukaan seurajoukkueensa vaarallisimpiin pelaajiin.

– Jotkut sanovat, että he eivät ole kovinkaan tunnettuja, mutta he pudottivat jatkosta jo Atletico Madridin ja Levanten ja ovat pelanneet mainiosti, Benitezin lehdistötilaisuutta siteerataan tribalfootball-sivustolla.

– Ottelusta tulee hankala. Ihmiset luulevat, että teemme neljä maali noin vain, mutta se tuskin pitää paikkaansa. Rubin on erittäin kompakti, hyvin organisoitunut, vakaa ja hyvä vastahyökkäyksissä.

Benitez mainitsee nimeltä kaksi pelaajaa vastustajistaan, joista toinen on Huuhkaja-tähtemme.

– Rubinilla on Roman Eremenko, joka on erinomainen pelaaja ja löytää tilaa linjojen välistä. Heidän kärjessään pelaa myös Jose Rondon, joka pelasi aiemmin Malagassa. Hän on vahva ja nopea.

Ensimmäinen osaottelu joukkueiden välillä pelataan torstaina Lontoossa ja toinen osaottelu Venäjällä ensi viikolla. Aleksei Eremenko on sivussa ottelusta vammojen vuoksi.