TPS avaa Veikkausliigakauden 2013 alkuperäisen aikataulun mukaisesti lauantaina 13.4. klo 14.00. Turun kaupunki ei anna lupaa pelata avausottelua TPS – FC Honka Veritas Stadionilla poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuvan kentän huonon kunnon vuoksi.

Tästä syystä TPS on anonut liigalisenssikomitealta lupaa pelata ottelu varakentäksi nimetyllä Turun urheilupuiston yläkentällä, kertoo seura kotisivuillaan.

– Ikävää, että emme saa pelata Veritas Stadionilla, mutta on tärkeää, että pääsemme aloittamaan liigakauden aikataulun mukaisesti. Teemme kaikkemme, että Yläkentälle saadaan niin hyvät olosuhteet kuin mahdollista tällä varoitusajalla, TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kertoi seuran kotisivuilla.

– Pyydämme kaikilta tahoilta ymmärrystä tästä poikkeuksellisesta tilanteesta. Nautitaan kuitenkin siitä, että liigakausi vihdoin alkaa ja luodaan yhdessä ainutlaatuinen tapahtuma tiiviillä ja tunnelmallisella Yläkentällä.

Maanantaiksi aiottu FC Interin ja HJK:n ottelu on siirretty pelattavaksi 2.5. Avauskierroksen otteluista on myös peruttu sunnuntaiksi kaavailtu VPS:n ja FC Lahden ottelu sekä maanantain ohjelmassa ollut JJK Jaro.