Veikkausliiga-otteluista kattava tilastopalvelu faneille: ”Suomalaisessa urheilukentässä ainoa laatuaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Veikkausliiga on lanseerannut täksi kaudeksi Ottelukeskuksen, mistä löytyy kaikkien liigapelien tarkat tilastot pallonhallintaprosentteineen ja syöttötilastoineen.

Tilastot löytyvät niin joukkuekohtaisesti kuin pelaajakohtaisestikin, joten jokainen voi käydä tarkastamassa suosikkipelaajansa tekemiset vielä faktapohjaisesti otteluiden jälkeen.

– Palveluntuottaja tilastoi tilanteita hyvin monipuolisesti maaleista vaihtoihin, joten tarjontaa pitäisi olla riittämiin myös vaativalle seuraajalle. Suomalaisessa urheilukentässä palvelu on toistaiseksi ainoa laatuaan, ja kansainvälisestikin melko harvinainen, Veikkausliigan yhteyspäällikkö Pyry Waltari kertoi SuomiFutis-sivustolle.

– Tv-pelien osalta videot saadaan lähetyksestä, muiden pelien osalta käytetään seurojen videoita. Näitä seurat ovat kuvanneet viime kaudelta lähtien mm. kurinpidon tarpeisiin.

Tällä hetkellä tilastointi ei ole reaaliaikaista vaan tilastot ja ottelukoosteet päivitetään sivuille muutaman päivän kuluessa, viimeistään siten, että tulokset ovat katseltavissa seuraavan ottelukierroksen alla.

Seurat ovat sitoutuneet toimittamaan materiaalin 48 tunnin kuluessa ottelusta, minkä jälkeen videon analyysiin kuluu oma aikansa.

Reaaliaikaisesti otteluita voi seurata Veikkausliigan kotisivuilta löytyvästä tulospalvelusta, josta löytyy kamppailuiden kokoonpanot, tapahtumien tekstiseuranta ja yleisimmät tilastot.

Tästä pääset ottelukeskukseen ja tästä tulospalveluun.

» Veikkausliigan ENNAKKOPAKETTI on täällä: Joukkue-ennakot, TOP-listat ja paljon muuta. Tutustu!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!