Borussia Dortmund aloitti väkevästi Mestarien liigan finaalin Bayern Müncheniä vastaan. Alun jälkeen peli kuitenkin tasoittui ja Bayern pääsi peliin hyvin mukaan.

Korkealta prässänneellä Dortmundilla oli jo ensimmäisen vartin aikana pari hyvää maalintekopaikkaa. Ensimmäisen kerran maalivahti Manuel Neuer joutui venymään Robert Lewandowskin kaukolaukaukseen.

Dortmundilla oli myös tämän jälkeen lisää maukkaita paikkoja. Pari minuuttia myöhemmin Lewandowskin yrityksestä Jakub Blaszczykowski pettyi, kun Neuer nappasi puolalaispelaajan yrityksen alakulmasta. Lisäksi Marco Reus pääsi myös virittelemään kerran laukaustaan.

Dortmundin hurjan alun jälkeen ottelu tasoittui pikku hiljaa. Bayern sai ensimmäisen kunnon maalitonttinsa noin 25 minuutin kohdalla. Dortmundin maalivahti Roman Weidenfeller näytti tällä kertaa taitojaan, kun hän venytti kätensä Mario Mandzukićin puskuun.

Viisi minuuttia myöhemmin Bayern sai todellisen huipputontin. Arjen Robben pääsi kuin varkain nokikkain Weidenfellerin kanssa, mutta vahti veti kilvassa pidemmän korven. Robben sai pari minuuttia ennen ensimmäisen jakson päätöstä toisen mahdollisuutensa, mutta hollantilainen hätiköi tekopaikassa.

Ensimmäisen jakson loppua kohden Dortmund ei päässyt enää puoliajan alun tapaan paikoille. 35. minuutin kohdalla oli kuitenkin taas Dortmundin vuoro yrittää. Lewandowski pelasi itsensä hyvään paikkaan, mutta Neuer tuli hyvin vastaan ja peitti kulman.

Vauhdikkaan ja viihdyttävän 45-minuuttisen jälkeen peli on edelleen tilanteessa 0-0.