FC Barcelona haluaa saada Neymarin siirron mahdollisimman nopeasti pakettiin ja on valmis maksamaan brassitähdestä sievoisen summan, kertoo espanjalainen Marca-lehti.

Barcelonalla on lehden mukaan useita syitä saada sopimus nopeasti valmiiksi. Neymar on valmennusjohdossa siirtoikkunan ensimmäinen kohde, ja lisäksi katalonialaiset haluavat kiirehtiä hankinnassa, koska Real Madridin kiinnostus pelaajaa kohtaan nostaa hänen hintaansa. Neymarista maksettu summa määrittelee myös pitkälti sen, miten paljon Barcelona voi käyttää kesällä muihin pelaajiin.

Neymarin nykyinen seura, Santos, haluaa Neymarista lehden mukaan 60 miljoonaa euroa eikä ole valmis antamaan periksi hinnasta.

Barcelona aikoo käyttää kesän siirtomarkkinoilla lehden mukaan 50 miljoonaa euroa ja lisäksi sen, mitä seura tienaa pelaajamyynneillä. Tästä syystä Barcelonan on tärkeää tietää mahdollisimman pian Neymarin myyntihinta, jotta ryhmä voi hahmotella kokonaiskustannuksia.

Barcelona tavoittelee tiettävästi kesällä myös maalivahdin ja topparin hankintaa. Maalivahdin hankinta rahoitetaan pelaajamyynnillä, kun vahti Victor Valdes vaihtaa maisemaa. Lisäksi joukkueesta on poistumassa esimerkiksi David Villa, josta seura saanee vähintään 15 miljoonaa.

Marca-lehti on jo aiemmin linjannut, ketkä todennäköisesti jättävät Barcelonan kesällä. Lue lisää aiheesta täältä.