The Sun –lehti tietää kertoa, että jopa viisi seuraa ovat valmiita maksamaan 80 miljoonaa puntaa Tottenhamin tähti Gareth Balesta. Hurja kiinnostus saattaa johtaa maailmanennätystarjoukseen.

Lehden mukaan Tottenhamissa ollaan tietoisia siitä, että Real Madrid, PSG, Manchester United, Manchester City ja Chelsea olisivat valmiita maksamaan saman tien pelaajasta tuon summan – jos walesilainen siis tulisi vapaille markkinoille.

Lontoolaisseuralla ei kuitenkaan ole kiire myydä Valioliigan vuoden pelaajaa, ja Bale on vakuuttunut olevansa tyytyväinen seuran riveissä.

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että siirtosummassa voidaan mennä uusille ennätysluvuille. Tällä hetkellä kallein siirto on nähnyt päivänvalon, kun Cristiano Ronaldo vaihtoi Manchester Unitedista Real Madridiin 93 miljoonan euron maailmanennätyssummalla vuonna 2009.

80 miljoonan punnan kaupalla kolisteltaisiin tuota Ronaldon ennätystä, mutta The Sun –lehden mukaan voi olla, että vaaditaan ennätyksellinen 100 miljoonan punnan kauppa, jos Bale halutaan saada pois Tottenhamista.