Tottenham-tähti Gareth Bale on lisännyt henkilökohtaisten palkintojen määrää jälleen yhdellä, kun englantilaisten jalkapallotoimittajien yhdistys FWA valitsi walesilaisen Vuoden pelaajaksi. Bale pokkasi jo viime viikolla pelaajayhdistykseltä vastaavan palkinnon sekä myös Vuoden Nuoren Pelaajan palkinnon.

Bale nujersi toimittajien äänestyksessä Robin Van Persien suhteellisen niukasti. Tottenham-pelaaja keräsi äänistä 53 % ja ManU-tähti 43 %. Seuraavina Chelsean Juan Mata sekä Luis Suarez.

Entinen Englannin maajoukkuepelaaja Gary Neville näkee, että Balen pitäisi päästää pelaamaan seurajoukkueiden ykkösturnauksessa Mestarien liigassa, jotta voi nousta aivan ehdottomalle huipulle. Tottenham on yhä kurssissa päästä sinne, mutta kilpailu on tiukkaa. Tottenham pelasi kaudella 2011-12 Mestarien liigaa, mutta on esim. kuluvalla kaudella pelannut vain Eurooppa-liigassa.

– Tottenhamin täytyy päästä Mestarien liigaan ja hänen päästä pelaamaan Mestarien liigan jalkapalloa. Bale ei ole tyytyväinen, jos ei seuraavaan kolmeen-neljään vuoteen pääsee Mestarien liigan kamppailuihin tai taistelemaan mestaruuksista, Neville kertoi Sky Sportsille.

– Hän rakastaa Tottenhamissa oloa ja ei ole mitään syytä, miksei hän kokeilisi siellä tavoitella huippua vielä kerran, mutta jos loppujen lopuksi Tottenham myy parhaat pelaajat eikä osoita tarpeeksi kovaa kunnianhimoa, hän voi joutua lähtemään sieltä. En kuitenkaan usko, että se hetki on ainakaan vielä käsillä.