HJK:n kotipelit jatkuvat perjantaina kotiottelulla TPS:ää vastaan. Tehokkaasti kautensa aloittanut Erfan Zeneli odottaa haastavaa koitosta.

– Pelit TPS:ää vastaan on aina tiukkoja. Ne voitti viime pelissään Interin, varmaan itseluottamus vähän noussut. Alkukausi ei ehkä mennyt TPS:llä niin hyvin kuin odottivat, meillä taas on mennyt aika suunnitelmien mukaan. Yritetään jatkaa siitä mihin jäätiin Lahdessa ja voittaa, Zeneli kertoo seuran verkkosivuilla.

Zeneli on tehnyt kauden aikana jo kolme osumaa ja antanut yhden maalisyötön.

– Omat pelitkin on menneet ihan hyvin. Aina voisi tietenkin mennä paremminkin. Niin alussa ollaan ettei mitään kiirettä ole vielä. Joukkueena ollaan välillä pelattu tosi hyvin, mutta koko pelin ajan pitäisi pystyä pelaamaan sillä korkeimmalla tasolla, laituri pohtii.

HJK karussa

HJK on pelannut alkukauden tappiottomasti, joten ryhmä johtaa sarjaa kuuden kierroksen jälkeen jo neljän pisteen erolla.

HJK:lla on mahdollisuus kasvattaa piste-eroa sarjassa, sillä se pelaa seuraavat kolme ottelua kotonaan.

– On se tietenkin kivempaa päästä pelaamaan kotona, kun ei olla siellä vielä päästy kauheasti pelaamaan. Ollaan käyty koko ajan jossain kauempana, nyt pääsee pelaamaan kolme peliä putkeen täällä. Päästään nauttimaan omasta kentästä.

HJK kohtaa TPS:n Sonera Stadiumilla klo 18.30 alkaen.