Real Madridia kohta kolme kautta luotsanneen Jose Mourinhon ympärillä huhut kiihtyvät. Espanjalaismedia on toitottanut varmana tietona jo pitkään, että portugalilaisluotsi jättää pestinsä kauden päätyttyä vaikka miehen sopimus kattaa myös kauden 2013-14.

Mies itsekin heitti juuri vettä huhumyllyyn, kertomalla halustaan palata Englantiin, missä hän toimi aiemmin Chelsean managerina.

– Olen rakastettu fanien toimesta ja media kohtelee minua reilusti. Espanjassa on toisin – monet vihaavat minua, Mourinho vihjaa englantilaiselle ITV-kanavalle tulevaisuuden suunnitelmistaan Mestarien liigasta putoamisen jälkeen.

– Tiedän, että minua rakastetaan Englannissa joidenkin seurojen toimesta, erityisesti yhden, Mourinho viitannee ex-seuraansa.

Mourinho kuitenkin muistutti, että on sopimussuhteessa Realin kanssa myös tulevan kauden ajana.

– Kauden päätyttyä haluan istua alas Real Madridin puheenjohtajan kanssa ja puhua tulevaisuudestani.

Mourinho tuli Chelseaan luotsattuaan Porton Mestarien liigan voittajaksi 2004. Mies hurmasikin brittikentät ja johdatti seuransa kahteen Valioliiga-mestaruuteen kausina 2004-05 sekä 2005-06. Hän lähti kuitenkin seurasta yllättäen syyskuussa 2007, kun tietojen mukaan hän kärsi välirikon seuran oligarkkiomistajan Roman Abramovitsin kanssa.

Sittemmin Mourinho siirtyi Interiin, missä hän voitti keväällä 2010 triplan – liigamestaruuden, Italian cupin sekä Mestarien liigan – ja jatkoi matkaa edelleen Realiin seuraavana kesänä. Portugalilaisvelhoa on viety huhuissa myös Paris Saint Germainin päävalmentajaksi.