Huhut brassitähti Neymarin FC Barcelonaaan siirtymisestä ovat kiihtyneet viime päivinä ja eräiden mediatietojen mukaan 20-vuotias taituri siirtyisi Europpaan kesäkuun lopulla pelattavan Confederations Cupin jälkeen.

Neymarin nykyseurasta brasilialaisesta Santosista kuitenkin kerrotaan, että seura on hylännyt Barcelonan, järjestyksessä toisen, tarjouksen.

– Arvioimme Santosissa Barcelonan tarjouksen, jonka saimme ja se ei kohdannut pyyntihintaamme, seuran varapuheenjohtaja Odilio Rodrigues kertoi tilanteesta medialle keskiviikkona Goal.com:n mukaan.

– Olimme aiemmin saaneet vain yhden tarjouksen (Barcelonalta) ja seurajohdon mielestä se ei ollut sellainen kuin halusimme. Neymar pysyy osana seuraamme ja hänellä on voimassaoleva sopimus vuoteen 2014 asti.

Neymarin on uskottu pysyvän kotimaassaan juuri tähän vuoteen asti, koska silloin Brasiliassa järjestetään jalkapallon MM-kisat. Siirto voisi tuoda turbulenssia miehen uralla ja maksaa maajoukkuepaikan.

Santosista vahvistetaan, että Barcelonan lisäksi Real Madrid on viime aikoina osoittanut konkreettista kiinnostusta heidän tähtipelaajastaan.

– Real Madrid on kiinnostunut, mutta me puhumme vain faktoista.