Huuhkajien lupaava puolustaja Jere Uronen vakiinnutti paikkansa viime kaudella Allsvenskanissa pelaavan Helsingborgs IF:n riveissä. Nyt nuorukainen unelmoi jo suuremmista ympyröistä.

– Olen aina ollut suuri Manchester Unitedin fani, joten se olisi optimaalinen seura. Englanti on unelmaliigani, kun ajattelee sen tempoa ja intensiteettiä, Uronen kertoo matchdax.se-sivustolla.

18-vuotias Uronen siirtyi viime kaudeksi TPS:n riveistä Helsingborgiin. Pakki myöntää, että Allsvenskanista on hyvä ponnistaa eteenpäin:

– Se on ehdottomasti hyvä ikkuna, jos haluaa siirtyä edemmäs Eurooppaan. Moni nuori on ollut täällä ja pärjännyt hyvin. Nyt meillä on paljon nuoria pelaajia, jolloin jokainen peli on loistava paikka osoittaa taidot.

Uronen on pelaajana vielä niin nuori, että hänellä on vielä hyvät mahdollisuudet kehittyä vaikka kuinka korkean tason pelimieheksi.

Varsinkin nuorilla pelaajilla taso saattaa kuitenkin vaihdella liikaa otteluiden välillä.

– Kuten monella muulla nuorella pelaajalla tärkeintä on tasaisuus. Aina ei voi olla todella hyvää päivää, mutta tason täytyy pysyä korkealla, Uronen analysoi.

Uronen on ollut alkuvuodesta asti sivussa pelikentiltä polvivaivan vuoksi. Nuorukaisen paluuta pelikentille joudutaan odottamaan vielä jonkin aikaa.