Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez otti maanantai-illan tiedotustilaisuudessa kantaa uuteen päävalmentajaan. Joukkueen peräsimeen on huhuttu tulevan PSG:n Carlo Ancelotti.

Valkopaidat kertoivat eilen maanantaina, että joukkuetta kolme kautta luotsannut Jose Mourinho jättää seuran kolmen kauden jälkeen. Tiettävästi madridilaisseurassa katse onkin jo aiemmin kiinnitetty Ancelottiin.

– Ensiksi haluaisin ilmaista kunnioitukseni Paris Saint-Germainille ja heidän johtajilleen. Useampi päivä sitten keskustelimme heidän kanssaan ja tiedustelimme Ancelottin sopimustilannetta ja olisiko hänen sopimuksensa irtisanottava, Perez kertoi AS-lehden mukaan.

– Meille kerrottiin, ettei se ollut ja kunnioitamme täysin heidän vastaustaan. Se ei ole asia, jonka voi ratkaista päivässä tai seuraavassa, joten emme voi sanoa tämän enempää nyt.

Perez myös vihjasi, että pestiin olisi ajateltu muitakin kandidaatteja.

– Olemme ajatelleet valmentajan pestiä jo jonkin aikaa ja meillä on useita nimiä mielessä, ei vain yhtä, Perez selvensi.

SuomiFutis-sivusto listasi aiemmin Jose Mourinhon todennäköiset seuraajavaihtoehdot. Pääset tarkastelemaan kandidaatteja täältä.