Real Madrid kukisti Borussia Dortmundin Mestarien liigan toisessa välieräottelussa maalein 2-0. Finaaliin asti joukkueen puristus ei silti riittänyt.

1-4-vierastappio alla otteluun lähteneet madridilaiset tekivät ottelun lopussa kaksi maalia ja nousivat taistelemaan vielä finaalipaikasta. Jatkoonpääsy jäi lopulta vain yhdestä osumasta kiinni.

– Tämä ei tunnu kovin hyvältä. Kun on finaalin partaalla ja putoaa pois, tuntuu siltä, että on hävinnyt. Ehkä tämä on se hetki, kun meidän täytyy yhdistyä ja katsoa eteenpäin, puolustaja Sergio Ramos sanoo Uefan verkkosivuilla.

– On monia tapoja hävitä ottelu, mutta luulen, että tänään jokainen Madrid-fani menee kotiin ylpeänä nähtyään joukkueen antavan sydämensä ja sielunsa viimeiseen minuuttiin asti. Teimme asioita huonosti ensimmäisessä osassa ja poimimme hyvin negatiivisen tuloksen. Ehkä se antaa meille oppitunnin, Ramos jatkoi.

Mestarien liigan toinen finalisti selviää tänään keskiviikkona, kun FC Barcelona ja Bayern München iskevät yhteen. Bundesliigaseura voitti ensimmäisen osan kotonaan 4-0-lukemin.