TPS saa todella kovan luokan vahvistuksen

© Kuva: Kai Lintinen

Hyökkääjä Roope Riski liittyy TPS:n riveihin kaudeksi 2013.

21-vuotias kärkimies on harjoitellut koko talvikauden TPS:n mukana, mutta pelioikeudet ovat tähän asti olleet italialaisella Cesenalla. Riski siirtyi Cesenan riveihin tammikuussa 2011 juuri TPS:n riveistä.

– Olemme neuvotelleet viimeiset viikot tiiviisti Cesenan kanssa ja erityisesti Roopen puolesta olemme iloisia, että asia saatiin vihdoin ratkaistua, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kertoo seuran verkkosivuilla.

Riski debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2010 ja iski silloin vain 18 ottelussa peräti kaksitoista maalia. Sen jälkeen hän siirtyi Italiaan, mutta pelasi kausien 2011 ja -12 loput TPS:n paidassa Veikkausliigassa lainasopimuksella. Riski on pelannut näin yhteensä 37 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä 17 maalia.

Riski on edustuskelpoinen jo ensi sunnuntain kotiottelussa JJK:ta vastaan.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Edellinen artikkeliVPS:n pelaajistossa muutoksia – kaksi sisään, kaksi ulos
Seuraava artikkeliNäistä tähtinimistä Real Madrid on hankkiutumassa eroon!