Entinen tähtipelaaja Zinedine Zidane ei usko, että suurikaan hintalappu pelästyttää ostajia Tottenhamin superpelaajan Gareth Balen kohdalla.

Bale on ollut yksi jalkapallokauden parhaimmista suorittajista, ja miehen ympärillä on liikkunut tasaisesti siirtohuhuja. Walesilainen on yhdistetty muun muassa Real Madridiin, jonka palveluksessa Zidane nykyään on.

– Sen kauden jälkeen, mikä hänellä on ollut – ja vielä, kun hän on niin nuori, niin totta kai Gareth Bale tulee olemaan yksi maailman kalleimmista pelaajista, jos hän päättää siirtyä, Zidane sanoi Daily Mirror -lehden mukaan.

– Tottenham voisi pyytää 40 miljoonaa puntaa, 50 miljoonaa tai jopa 60 miljoonaa hänestä. Se on paljon rahaa, mutta on olemassa ehkä kolme tai neljä joukkuetta maailmassa, jotka voivat maksaa tuollaisen siirtosumman, eikä se (hinta) säikytä heitä pois.

Zidanen mielestä Bale olisi hintansa väärti:

– He saisivat Euroopan parhaimman pelaajan tällä kaudella. Ja hän on vielä siinä iässä, että hän voisi pelata huipulla vielä seuraavat kymmenen vuotta, Zidane tietää kertoa.