Barcelonan keskikenttäpelaaja Andres Iniestan mukaan on täysin ennenaikaista ja kohtuutonta puhua, että Barcelonan aikakausi kansainvälisessä jalkapallossa olisi mennyttä.

Jalkapallokevään huipentuessa Barcelonan mahti on kyseenalaistettu, kun Bayern München nakkasi katalonialaiset tylysti laulukouruun. Barcelona oli niin aseeton, että monet uskovat joukkueen kultaisimpien aikojen olevan nyt takana.

– Kun sanotaan aikakauden olevan loppu, se on asiatonta. Se on enemmänkin kysymys kuin lausunto tai toive. Totuus on, että tämä ei ole aikakauden loppu millään tapaa. Heillä ei ole mitään argumentteja sanoa sellaista. Barcan täytyy jatkaa voittamista, Iniesta sanoi Revista Minuto 116:lle AS-lehden mukaan.

Iniesta kuitenkin myönsi, ettei vuosi mennyt katalonialaisilta aivan nappiin.

– Vuosi ei ole ollut helppo. Meillä oli monta negatiivista asiaa käsiteltävänä, vaikeita tilanteita, jotka eivät välttämättä ulospäin näytä ratkaisevilta.

– Tapa, jolla putosimme Mestarien liigasta, oli erittäin kivulias. Emme vain yltäneet tasollemme noissa välieräpeleissä. Liigakautemme oli käytännössä moitteeton, sillä jätimme Real Madridin ilman mahdollisuuksia, Iniesta jatkoi.