Bayern Münchenin tähtilaituri Arjen Robben ei ole seuran urheilujohtaja Matthias Sammerin mukaan vaihtamassa maisemaa kesän aikana.

Hollannnin maajoukkuepelaaja oli suuressa roolissa bundesliigaryhmän triplavoittoon päättyneenä kautena. Robben ratkaisi Mestarien liigaan finaalin ampumalla 2-1-voittomaalin Borussia Dortmundin verkkoon.

Robbenin tulevaisuus on kuitenkin ollut epäselvä, sillä Pep Guardiola astuu ensi kaudeksi seuran peräsimeen. Lisäksi Robben menetti jo viime kaudella avauksen paikkansa ajoittain.

– Totuus on se, että hänellä on kaksi vuotta sopimustaan jäljellä. Ensi kaudella hän jatkaa meillä, Sammer sanoi Voetbal Internationalille soccerway.com-sivuston mukaan.

– Olen lukenut paljon järjettömiä juttuja. Arjen ei ole pitkään aikaan saanut tunnustusta, joka on mennyt muille luoville pelaajille, kuten Franck Riberylle.

Sammer antaa hollantilaiselle paljon tunnusta viime kauden uroteoista.

– Hänen uransa kannalta Mestarien liigan voittaminen oli hyvin tärkeätä. Tiedän sen kokemuksesta. Baijerilaiset ovat Mestarien liigan voiton velkaa Arjen Robbenille, Sammer heitti.